Hlavní navigace

Názor k článku Facebook čelí žalobě, uživatelům vadí šmírování v soukromých zprávách od Jan57 - Já nemelu nesmysly. Je to tak jak jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 1. 2014 13:34

    Jan57 (neregistrovaný)

    Já nemelu nesmysly. Je to tak jak jsem napsal. Pokud jste chytřejší, beru vás za svého právníka. Tahám se po soudech už pátým rokem, MÚ Praha 10 napsal, a já neustále musím dokládat a vyvracet jejich lži. Oni nepodali jediný důkaz, jen vymyšlené nesmysly bez podpory jediným dokumentem. Oni pošlou jen lež bez jakéhokoliv důkazu a já musím dohledat doklad jako důkaz, že oni nemají pravdu a ten musím předložit, oni ne. Oni až poté co já předložím důkazní materiál a jen řeknou že se spletli a zároveň přijdou zase s jiným nesmyslem bez jakéhokoliv podpoření důkazem. Já zase musím pracně dohledávat a předkládat. Kdyby to bylo tak jak vy říkáte a píšete, k žádnému soudu by nedošlo. Když si dnes na vás někdo vymyslí, že mu dlužíte peníze a přivede si zmanipulovaného svědka, je jen na vás důkazní břemeno a lež vyvrátit. Trochu víc se zajímejte o zákony. Já také čuměl jak tele na nová vrata.
    První soud jsem vyhrál, oni se odvolali a koukal by jste jakou lží obalamutili vyšší soud a to bez doložení důkazy, jedeme na novo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).