Hlavní navigace

Názor k článku Facebook Live Video je mrtvé, Apple jde na ruku Číně a RIP Swype od mar - Ano, dokážu si představit, že u obou médií...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2018 8:21

    mar (neregistrovaný)

    Ano, dokážu si představit, že u obou médií naleznu zprávy, které můžou mít pro mě nějakou hodnotu, můžu být pravdivé. Prostě jedna otázka, které si ve zprávách s možným politickým dopadem (zde omezení držení zbraní) musíte položit je cui bono?

    Když bude CNN informovat o zbraních, tak si budu sakra dávat pozor, jak taková zpráva vyzní a co vlastně sděluje. Takže v tomhle případě střelby z Floridy už víme, že CNN rozjela a zneužila střelbu ke své politické agendě. Ostatně majitel CNN (Ted Turner) vtisknul CNN tvář a agendu, které on věří (dlouhodobě bojuje právě třeba za regulaci zbraní), kterou CNN propaguje od počátku A to samé Infowars, kteří si v určitých věcech v manipulacích, stejně jako CNN libují.

    Pokud to vezmu kolem a kolem, je nespravedlivé zakazovat Infowars a zároveň nechat působit CNN nebo Wall street journal, když o obou víme, že jsou to média, kterým majitelé vtiskli své představy o světě a manipulacema či fake news sledují nějaké politické cíle, byť třeba v základu pracují s pravdou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).