Hlavní navigace

Názor k článku Facebook pro začátečníky od Vladimir - >Facebook mi pomohl najít lidi, na něž jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 6. 2009 22:11

    Vladimir (neregistrovaný)
    >Facebook mi pomohl najít lidi, na něž jsem už dávno (třeba >před 20 roky) ztratil kontakt. \
    To je dobre k cemu ? Spoluzacka co ti nedala pred 20 lety ti stejne neda, ze Adriana je devka jsi vedel uz tehdy a ten s kym jsi kalil pred 20 lety s tebou bud furt kali nebo FB nepomuze.
    >A umožňuje informace sdílet větší skupinou lidí - s mailem >či SMS to srovnáváš naprosto nesmyslně, to je o něčem >úplně jiném.
    A k cemu takova informace sdilena vetsi skupinou je ? K cemu je dobre aby lidi co te neznaji (protoze slovo znat vyzaduje fyzicky kontakt a ne ze ne) vedeli kde bydlis co delas a co sis zrovna koupil ?
    >Facebook je společenská síť, tj. umožňuje, abych se třeba >definoval jako Paroubkův odpůrce a dozvěděli se o tom moji >známí a mohli se k tomu vyjadřovat. Mě třeba zajímá, co si >o Paroubkovi myslí moji známí, s kým mám podobný >světonázor a tak podobně.
    Coz takhle o Paroubkovi se svymi skutecnymi znamymi (definice znameho viz vyse) HO-VO-RIT ??? Definovat se jako odpurce tvari v tvar vyzaduje jistou odvahu, coz ?
    >Popovídat si v cukrárně, hospodě, na rande? A copak se to >vylučuje? To jako člověk, který používá facebook, není >schopný dojít do hospody? Ty používáš mail a telefon, já >facebook, ale v hospodě se pak můžeme vyskytnout oba.
    Posledni dobou se to temer vylucuje. S kym jsem si povidal v realu, se nemusim bavit na xixi blogisku.
    Vyskytnout se nekde zaroven je prave princip FB "pratelstvi". Ver mi, ke skutecne znamosti nebo pratelstvi je potreba predevsim fyzicky kontakt a spousta dalsich veci, ja se napriklad nepratelim ani nepoznavam s ichtyly.
    >Ostatně facebook může sloužit i k tomu, aby se s ním lidé >dohodli na návštěvu hospody (díky možnosti definovat akci >na určitý den a možností označit se jako návštěvník či >nenávštěvník akce, čímž ostatní lidé uvidí, kdo všechno >hodlá přijít). A je to dokonce lepší než zvát se mailem, >SMSkou nebo po ICQ, protože už se mi několikrát stalo, že >informaci o akci si přečetli nejen mí kamarádi, ale i >kamarádi těch kamarádů a zeptali se, zda by se mohli >přidat. Takže jsme se seznámili s dalšími zajímavými >lidmi. Díky faceboku.
    To je fakt uzasny. Ja chodim do hospody se skutecnymi prateli, a proto vzdycky prijde kazdy kdo muze. Kdo neprijde tak asi nemohl prijit. Proc na to pouzit FB, to opravdu netusim. Kamaradi kamaradu prijdou kdyz je kamaradi privedou. Proc k tomu pouzit FB, to opravdu netusim.
    S dalsimi zajimavymi lidmi jsem se seznamil diky svym pratelum, zadnemu blogisku.

    Ale vy jste si zrejme pratele vygoogloval kdyz jste zadne nemel.

    >Zatímco když na facebooku kamarád mého kamaráda četl, že >jdou do hospody odpůrci Paroubka z našeho města, tak se, >coby Paroubkův odpůrce, zeptal, jestli může přijít taky. Vsichni mi kamaradi jsou odpurci toho estebaka, a je to proste dnay fakt a rozhodne o tom nepotrebujeme diskutovat natoz na FB.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).