Hlavní navigace

Názor k článku Filmaři a režiséři kritizovali existenci kanálu ČT 4, olympionici se ho zastali od Curvos Anaculos - Ad 1) v DVB-T žádný takový kanál nejede,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 1. 2011 8:57

    Curvos Anaculos (neregistrovaný)
    Ad 1) v DVB-T žádný takový kanál nejede, navíc kdo říká, že by ČT nemohla lézt „do zelí“ někomu jinému (a komerční stanice do zelí ČT lézt můžou???)

    Ad 2) v DVB-T momentálně žádný takový není; navíc třeba když srovnáme úroveň dokumnetů na ČT s těmi, co např. generovala Z1 (bulvární, 100x opakované záběry), tak je jasné, že je třeba, aby existoval prostor pro _kvalitní_ dokumenty.

    Ad 3) tomu nevěřím, tj. stejně si myslím, že se nedočkáme toho, aby na ČT běžel klubový film v prime time. Prostě na kulturu všichni serou a i když budou nazývat ČT2 "kulturním" kanálem, tak tam stejně pojede spousta jiných věcí (např. zpravodajství a "odpad" z ČT1).

    Ad 4) vzdělávání není špatný nápad, ale nejlepší by bylo je namíchat s jinými věcmi

    Ad 5) nechápu, co by vůbec měl dělat sport na obrazovce. Sport se má sportovat a ne čumět na něj doma na pohovce a přitom požírat haburgry a zakusovat k tomu pizzu. A když už něco málo, proč nedat sem-tam něco na zpravodajský kanál?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).