Hlavní navigace

Názor k článku Finalisté konkurzu na šéfa Českého rozhlasu zcela pominuli digitalizaci od anonym - Je zajímavá jedna věc. Když nesmyslně rada ČRo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 2. 2011 17:30

    bez přezdívky
    Je zajímavá jedna věc. Když nesmyslně rada ČRo odvolala p.Kasíka, po té nesmyslně zvolila p.Medka, který se po té nervově zhroutil a požadal o uvolnění z funkce generálního ředitele ČRo a zastupoval tedy tuto funkci p.Duhan, tak byl zároveň horkým kandidátem na budoucího ředitele.
    Na jednou, dnes, se zjišťuje, že vypadá pomalu nejhůře a že kandidátem s nejvyšší šancí je pí. Hikelová.

    Napadá mě jediné vysvětlení této nové situace. Každý. Kdokoli. Je to úplně jedno. Jestli to je p.Kasík, p.Medek nebo p.Duhan. Pokud se pokusí jen trošičku ČRo řídit a dát dohromady. Velice rychle narazí na sabotéry, StBáky, normalizátory a diletanty z rady ČRo. Nevyhne se tomu. Nikdo.

    Není už opravdu na čase apelovat na poslance ČR aby ty zrůdy nějak odvolali ? Jak mohou bývalí agenti StB a normalizátoři mít takovou moc aby ovlivňovali veřejnoprávní medium ?

    Je celkem logické, že nikdo z kandidátů se neodvážil o digitálním vysílání hovořit, když se veřejně ví, že u StBáků a normalizatárů z Rady ČRo je digitální vysílání v nemilosti a taktéž speciální stanice ČRo.

    Je, zajímavé, že tedy do popředí se dostává pí.Hikelová tedy šéfka zpravodajství s kterou zde na serveru byl konec konců i dosti podrobný rozhovor. Z něj vyplynulo mimo jiné to, že pí.Hikelové rozumí hudbě asi jako koza petrželi. A hlavním jejím krédem bylo hrát nemastné, neslané nic a k ničemu. Což je zřejmě právě to žádoucí a StBákům a normalizátorům z rady ČRo vyhovující, nejvíce. Jedná se totiž o to, že ČRo nikdy neměl a nemá potíže s kvalitním zpravodajstvím. On má potíže s kvalitní hudbou. Je, ale vidět, že bolševici se opravdu nejvíce bojí kvalitní hudby, kterou by si mohli začít lidé zpívat, která by mohla zaujmout, více nežli zprávy, které se konec, konců v té záplavě informací rozpustí a kterým stejně nelze zabránit. No uvidíme, jak to dopadne. Ale, zpravodajstvví ČRo kvalitní už má. A po hudební stránce ČRo, pí Hikelová rozhodně nezlepší. Ovšem o to možná právě není jde. Aby ČRo nikdo nezlepšil.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).