Hlavní navigace

Názor k článku Firefox 29 přinese zásadní proměnu uživatelského prostředí od Scalex - Už ale fakt! Nestačí to, že vývojáři Opery...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2014 13:57

    Scalex

    Už ale fakt! Nestačí to, že vývojáři Opery pos*ali co se dalo a vytvořili nepovedenou kopii Chromu, teď to samé udělá Firefox? Jako k čemu to ku*va je, že bude všechno vypadat stejně? Když budu chtít používat Chrome, není nic jednoduššího než nainstalovat si Chrome. Firefox (a dříve Operu) používám právě proto, že mi Chrome a jeho UI nevyhovuje a že mi Firefox pořád ještě dává relativně slušnou možnost customizace (i když proti staré Opeře je to tak dvacet procent toho, co mi umožňovala ona).

    Kurňa, jak jsme to mohli dopustit, že ve všech softwarových společnostech začali vládnout bezmozci, kteří stavějí na hlavu veškeré dosavadní poznatky ohledně UI a UX a páchají zločiny proti použitelnosti? Jak je možné, že ohledně UI se snad všechny firmy světa (Microsoft, Google, Apple a plno dalších) vydaly tím nejhorším možným směrem? To je nějaké celosvětové spiknutí? Retardovaná odnož iluminátů?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).