Hlavní navigace

Názor k článku Firefox 29 přinese zásadní proměnu uživatelského prostředí od O.M. - Jsem jediný člověk, který to používá k práci...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2014 14:48

    O.M. (neregistrovaný)

    Jsem jediný člověk, který to používá k práci a potřebuje maximální efektivitu? Já chci, aby to jelo 10 let bez aktualizací a změn. Teoreticky by šlo vypnout aktualizace, ale konkrétně u Mozilly - Thuderbirdu se mi to vymstilo - při třídění pošty (a ne, neotevíral jsem žádné přílohy) se mi tam dostal spyware a ukradl data. Takže ano, myslím si o programátorech jen to nejhorší, ale používám svoje i cizí add-ony do Firefoxu, což hodně zvyšuje moji produktivitu a vlastního klienta si psát nebudu, není rok 1995 a HTML1.0 že.

    To není jen Firefox, ale i ostatní. Windows 7 jsem si musel nastavovat cca 14 dní, abych s tím mohl pracovat a přiblížilo se to efektivitou Windows 2000. Všechny motivy/themes - byly stejný průhledný 20px okraje, kde nepoznáte kde máte fokus. Takže hacknutí systémových knihoven a Classic AE - jediná možnost mít klasické zobrazení s HW akcelerací (neblikající progressbary atd.)

    Je to prostě debilizace, jejíž cíl je asi snížení mojí produktivity, fakt to vypadá jako dílo NWO, nemůžu si pomoct. Kdyby se aspoň jely 2 řady produktů/nastavení - jedno pro debily, kde budou mít 8000x5000px obrazovku na to aby tam měli 5 tlačítek a vyměnili si s kompem 3 bity informace - a druhé pro power-uživatele - pro efektivní PRÁCI.

    Takže teď nevím, zda aktualizovat a riknout že možná za týden dva to nastavím a add-ony budou fungovat a někdo vydá add-on aby to vypadalo jako FF3, nebo riskovat nákazu (která u Thunderbirdu je téměř jistá, bo to píšou prasata a co vám přijde za spam neovlivním).

    Na druhou stranu musím přiznat, že je to zadarmo a já nejsem tak dobrý programátor, abych si to napsal sám. Chci jen status quo á la Windows 2000, FF3 a funkčnost 10-15 let.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).