Hlavní navigace

Názor k článku Firefox 40 sladil vzhled s Windows 10, ale 64bitová varianta se opět odkládá od fd - Zda se ze pisete o necem, o cem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 8. 2015 11:02

    fd (neregistrovaný)

    Zda se ze pisete o necem, o cem nemate ani paru.

    Linux mi zamrzl 2x vzivote (kernel panic) a v tobou pripadech mym vlastnim pricinenim (zkratka jsem ho uladil k smrti). Vzivote se mi nestalo, ze by vytuhl sam od sebe.

    Zato na win ... zrovna vcera mi vytuhl totalcommander, stane se, reklo by se. Jenze on nesel ani sestrelit, neuveritelne. Kdyz v Linuxu necemu poslu kill, tak to system sestreli, i kdyby to bylo samo jadro. A ano, ty win nesly ani rebootovat, presto, ze jsem si vynutil force restart, system na to kasle. Musel sem ten stroj natvrdo vypnout, a to jen kvuli jedne aplikaci, vse ostatni totiz fungovalo.

    Moje distribuce linuxu ma (a to vcetne vyvojoveho prostredi a veskerych zdrojovych kodu) cca 15GB, vcetne hromady aplikaci (lo a dalsi). Do toho se nevejdou ani ciste win.

    "Když on se dnes bohužel za „profesionála“ považuje každý, kdo umí ve Windows spustit regedit a Linux nabootovat z Live CD/DVD"

    => pisete z vlastni zkusenosti, a zcela zjevne sam o sobe.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).