Hlavní navigace

Názor k článku Flash opět obsahuje kritické chyby, podle Adobe je už používají útočníci od Martin - Fajn, tak OK.. v minulosti byli velkorysí a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 3. 2016 23:45

    Martin (neregistrovaný)

    Fajn, tak OK.. v minulosti byli velkorysí a netušili, co vše za možné problémy, Flash v budoucnosti přinese.. jak velký problém ale je, odstřihnout Flash od všech možných "chapadel" na HW atd.. a nechat mu čistě jen "vizuálně animační funkci", pro kterou byl na začátku z valné části také využíván? zablokovat jakékoliv programátorské pokusy o komunikaci s webcam, mic atd.. chcete používat data z nějakých souborů na disku? tak je musíte zakomponovat přímo do Flashe. TECKA..

    kdyby chtěli, tak to udělal mohli. Lehce mohli vydat tiskovou zprávu, že všechny předchozí verze jsou nebezpečné a z jejich strany jich nebudou podporovány (k určitému datu) a vydat novou generaci Flashe.. Microsoft to dělá každou chvíli ohledně životnosti svého OS a nikdo se nad tím nepozastavuje..

    jenže tady asi půjde hlavně o EGO Adobe.. nejsou schopni přiznat, že mají "konečně" nějaký produkt, který není state-of-the-art, jako jejich ostatní .. takže budou donekonečně plýtvat zdroji a penězy na něco tak nesmyslného, jako potápějící se loď, jen aby si dokázali, že oni to "přeci nevzdají"..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).