Hlavní navigace

Lidl začal prodávat FM/DAB přijímač SilverCrest SIRD 14 C3

30. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Lidl
V bílé a černé se dnes na e-shopu objevila další verze digitálního rozhlasového přijímače zvládajícího jak FM/DAB, tak přehrávání z USB či streamování například ze Spotify či Tidal.

Za 2990 Kč můžete zakoupit univerzální rozhlasový přijímač, který nabídne internetové rádio, poslech přes DAB+ nebo analogové FM s funkcí RDS, přehrávání muziky z rozhraní z USB (MP3, WMA, AAC) nebo domácí sítě (UPnP/DLNA) a také možnost streamovat ze serverů Spotify, Napster, Deezer, Qobuz a Tidal.

NAPSALI JSME: Test – SilverCrest SIRD 14 C3: překvapení z Lidlu nejen pro FM/DAB a internetový příjem

Zabudována je teleskopická anténa a barevný LCD displej s úhlopříčkou 2,4", tedy 6,1 cm. Přijímač má třikrát deset oddělených pozic pro stanice internetové, FM a DAB, k dispozici je ekvalizér a zesilovač o výkonu 2× 7 wattů RMS. Nechybí obvyklé budíky s možností buzení odložit a v ceně dostanete i dálkový ovladač. SIRD 14 C3 však můžete řídit i přes aplikaci SilverCrest Smart Audio, která je ke stažení zdarma pro Android a iOS.

NAPSALI JSME: Ferguson i400: univerzální kombinace s FM/DAB a CD

SilverCrest SIRD 14 C1: DAB+, FM a internetové rádio včetně dálkového ovládání

Imperial Dabman i400: pro rozšíření vašeho A/V systému nejen o DAB

BRAND24

Na stránce Lidlu byl dnes nad ránem k vidění pouze SilverCrest SIRD 14 C1.
Autor: Lidl

Na stránce Lidlu byl dnes nad ránem k vidění pouze SilverCrest SIRD 14 C1.

Rádio připojíte na internet buď přes ethernetový konektor RJ-45, nebo Wi-Fi (802.11 a, b, g, n, 2,4 i 5 GHz). K dispozici je jedno rozhraní USB, připojení sluchátek a audiovstup. Přes USB je možné, podle parametrů, které jsou k nalezení na e-shopu Lidlu, externí zařízení i dobíjet.

Rozměry SilverCrest SIRD 14 C3 jsou 216 × 119 × 151 mm, hmotnost 1,6 kg a vedle uvedení do pohotovostního režimu by měl jít přijímač i fyzicky vypnout přepínačem na zadní straně. Na stránkách českého Lidlu byl dnes před zveřejněním článku k vidění pouze přijímač ve verzi C1. Německý Lidl měl ve stejné době na stránkách nabídku na SilverCrest SIRD 14 C2 za 99,99 €. Na snímcích ale byla taktéž verze C1.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).