Hlavní navigace

Názor k článku Francouzský zprostředkovatel spolujízdy získal 100 milionů dolarů od wsh - Proč tak negativně? Již dávno před startupovým Jízdomatem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 7. 2014 9:54

    wsh (neregistrovaný)

    Proč tak negativně? Již dávno před startupovým Jízdomatem u nás začala fungovat stejná služba, spolujizda.cz (a taky autostop.cz).

    Osobně jsem ji využil na cestu na výstavu do Friedrichshafenu. Měl jsem na výběr jet sám autem tam a zpět celkem 1.200 km nebo jet vlakem se 4 přestupama celý den za tak šílené peníze, že bych se na to vykašlal. Shodou okolností jeden člověk řešil podobný problém, zadal jízdu na web s tím, že když nikoho nesežene, nepojede. Nejen, že svezl mě (a další 2 cizí lidi jen do Mnichova), ale ještě jsme se vzájemně seznámili a on pak pro nás dělal menší subdodávku.

    Prostě super služba. A přínos toho majitele Jízdomatu, co chce exitovat v 25? Podívejte se na ty 3 služby (jizdomat.cz, spolujizda.cz, autostop.cz) a zamyslete se, jestli jde o to vymyslet "prd co nese" nebo ho pořádně realizovat. On totiž startup není o myšlence, ale hlavně schopnosti ji realizovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).