Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Gabriel Kalapoš (PayU): V e-komerci se v Česku protočilo 60 miliard od Pavel - Naprostý souhlas. A oni ty data budou zneužívat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2012 23:40

    Pavel (neregistrovaný)

    Naprostý souhlas. A oni ty data budou zneužívat ve svůj prospěch čím dál tím více - ne že ne - nějaké oddělovaní PayU od Aukra jinou společností jsou pouze líbivá gesta pro veřejnost. Pokud je v pozadí jeden vlastník tak data prostě sdílí.

  • 3. 11. 2012 14:04

    Lukáš (neregistrovaný)

    Máme malý eshop, nikdy nebudeme mít payU a to jen proto že jsou zde jasné vazby s Aukrem. Pak je tu ještě provázání s Heurékou ale to je už opravdu tristní a tím by se měl zabývat regulátor, jelikož zneužití informací z obchodů které následně takový srovnavač jako je Heuréka vlastní může být šílený a hlavně ve vlastní prospěch..třeba aukro nebo mall které spadají pod Naspers? Jakto, že nikdo neřeší že trh si postupně nakupuje jedna firma, která ještě není ani česká, to je zase blamáž a pak tady čtu promo z PayU který drtí 2MLD a chce 60MLD ? Kolik je fee z plateb přes payU, 1% ? Doufám že Jančura ví do čeho jde, nesvěřil bych svůj funkční platební systém do rukou firmy která mi ani zdaleka nesahá po kotníky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).