Hlavní navigace

Názory k článku Gerry McGovern: Poptávka po jednoduchosti na webu stále roste

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 11. 2015 1:54

    Lukas (neregistrovaný)

    Nejlépe ti, co navrhují ty neskutečné paskvily ve WordPerfectu, když celá stránka je podložena megaobří fotkou.. všechna tlačítka jsou obří a dá se to zobrazit jen v Mozilla Firefox či Chrome nejnovější generace - ačkoliv NUTNOST požadavku na script dané stránky je totálně minimální a každý druhý schopný webcoder by to dokázal napsat v HTML4 či 5 a to s 1/4 KODU! - který by fungoval i na obstarožních Windows XP (no co.. neušklíbejte se.. spousta důchodců a starších lidí takové počítače a systémy pořád používá..).. to si pak jeden klade otázku, co je PRVORADE? naprosto hnusný MEGAOBRI design - který má kdekdo.. od CSA.. PayPalu.. až nejnověji dokonce po DOMENA:CZ (ignum).. nebo možnost, aby se 99 procent potenciálních klientů na web dostalo??

    současný trend, dělat všechno ve WP se mi totálně .. ale totálně hnusí!! Naprosto min. kreativita a jedinečnost zpracování oproti webů z let 98-2007

  • 10. 11. 2015 12:54

    Honza (neregistrovaný)

    Ne, že by ten pán říkal nějaká zásadní hluboká moudra, ale v podstatě má pravdu. Hodně lidí, co navrhuje weby, by si mělo tenhle článek přečíst a zamyslet se nad ním.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).