Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku GES, český spolumajitel Primy, přikoupil k rádiím Hey ještě Kiss, Beat či Country od anonym - Show Michala Davida se člověku s vkusem líbit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 1. 2013 21:58

    bez přezdívky

    Show Michala Davida se člověku s vkusem líbit nemůže, a to ne kvůli prezentované hudbě, ale kvůli neskutečně buranskému "humoru" páté cenové skupiny a trapnému moderování, který tam pánové David a Hájek předvádějí. Jednou jsem byl nucen to poslouchat a naprosto jsem nechápal, jak se tohle na Kiss mohlo dostat.

  • 23. 1. 2013 10:42

    K-A-R-L-O-S

    Pokud mohu říct tak tady Kiss Proton má jasně profilovaný playlist na dance a pop současnou music,s posluchačí kteří jsou stejně naladění z Kiss rádií je to nejvýraznější rádio regionální díky taneční music která zabírá tady na západě a taky páteční show Michala Davida od 20.00 do 01.00 ráno věřím že se show líbí moc moc tedy těm z 90 let kteří jsou poblázněni touto music =)

  • 23. 1. 2013 8:08

    bez přezdívky

    O Jizeře jsem se chtěl také zmínit, ale pak jsem to považoval ne až zase za tak podstatné proti veličinám trojky R1, Beat, CR. Je to jen regionálka i když ne špatná. O Orchideji zde nyní slyším prvně, to to zase až tak nesleduji nebo-li tak znalý zase nejsem. Ano dopad na HEY mě zajímá velmi a celou dobu, co jsem to psal i četl a i teď na něj myslím. Máme totiž v této chvíli v LBC 3 rocková rádia. Beat a HEY na FM a GAMA v DAB+. No uvidíme- Nemyslím si ale, že by HEY vyklízelo pole Beatu. Pozor HEY je spíše jako slovenský Hornet. Tedy HEY není ani tak rockové rádio jako především sportovní rádio. Tedy dle jeho pražského vedení je hudba jen taková omáčka a důležitý je sport, vede to tam nějaký sportovní maniak, který, co bylo rockového odstřelil a natlačil to s proklínáním všech rockerů do sportu. Pravdou je, že mají sportovní informace druhé nejlepší po Radiožurnálu. Takže jako sportovní stanice by mohli celkem v pohodě žít dál a mít své místo. U Kiss nějaké změny předpokládám, co se tam bude dít čert ví.IR si moc s kISS neumeli poradit. Chtěli to jednotit, některá Kisss minimálně 4x změnila formát, čímž byla nejasná a ztrácela posluchače, kteří jim nevěřili a nevěděli co se vlastně děje a co od nich čekat. To se změnilo někde za Hrocha, který jim dal svobodu a nechal je a´t si to rtedy dělají jak které chce, čímž se některý vyprofilovala trochu výš jako např. Kiss JČ. Takže uvidíme. Třeba to GES bude slučovat jako sloučil HEY a tu určitou autonomii jim zase sebere. Uvidíme.

  • 22. 1. 2013 23:32

    Ivo Harvánek Oviradio.cz

    Ještě se sluší doplnit, že Radio United také přebírá nikoliv nevýznamné Rádio Jizera a připravované Rádio Orchidej 98,1 v Brně. Vlastnická změna bude mít zřejmě největší dopad na Radio Hey!, podle mého názoru v průběhu roku vyklidí prostor daleko úspěšnějšímu Radiu Beat. Hodilo by se to i Radimu Pařízkovi, který by měl na Ostravsku pro svůj Čas Rock o konkurenta méně. Jsem tedy zvědavý, jaký nový formát či název bude Hey! mít. Určité posuny by mohly nastat v síti Kiss (např. na Kiss 98), ale to vůbec nemusí souviset s výměnou irského majitele za českého. Na Radio 1 a další stabilní značky není důvod sahat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).