Hlavní navigace

Názor k článku Gogen 26982LEDCRR: televizor vylepšený (skoro) po všech stránkách od Pamětník - Já ale nekritizoval recenzi, ani recenzenta. Jen se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2011 19:02

    Pamětník
    Já ale nekritizoval recenzi, ani recenzenta. Jen se už také přikláním k názorům, že pokud není akutní potřeba, raději s nákupem nového TV ještě chvíli počkat. I pro mne je DVB-T2 vlastně strašák, na který nejsem připraven. Ale pokud na trhu brzy budou TV s DVB-T2 tunerem a za přijatelnou cenu, taky, proč by neměly být, potom raději předběhnout vysílatele, než si zoufat, že neuvidím třeba LOH v HD. FullHD posuzuji podle sebe. Nejen můj druhý a třetí TV v domácnosti je schopen příjmu a zobrazení FullHD. A to z MUXu 4, DVB-C UPC i ze satelitu. A DVB-S má, čemuž už téměř věřím, kolem poloviny našich domácností. Tak je jen na divácích, zda si jen něco málo připlatí a pořídí si i sat. přijímač, schopný příjmu HD a k tomu je nezbytné mít i odpovídající zobrazovač. S pozemním příjmem HD to je loterie, ale opět v DVB-C bude HD stanic přibývat.

    A, protože mám možnost srovnávat SD a HD ze všech tří základních platforem šíření, moc dobře vnímám ten rozdíl a ani na chvilku jsem nezalitoval, že jsem koupil TV FullHD. Já to zkrátka na svých TV poznám na první pohled.

    A to, že možná část diváků šetří na nesprávném místě a nechá se uchlácholit údajem "HD Ready" a koupí si sice nový TV o pár Kč levněji, ale potom je pro ně HD tabu, za to částečně mohou i podobné recenze a rady.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).