Hlavní navigace

Názor k článku Google Dance - když se dá vyhledavač do tance od Martin Kopta - Opravdu bych nerad tvrdil, ze Google funguje nejak....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2003 11:54

    Martin Kopta (neregistrovaný)
    Opravdu bych nerad tvrdil, ze Google funguje nejak. Snazil jsem se omezit na vnejsi znaky. Zajimave u stranek indexovanych Freshbotem je, ze se dostavaji do zahajeni Google Dance na opravdu vysoke pozice ve vysledcich.

    Pro me by bylo snazsi pochopit, ze Google pro aktualni stranky ma nejakou zvlastni vahu, diky ktere prebijeji i stranky s vysokym PageRankem. Nezda se mi, ze by Google pro stranky ziskane Freshbotem uprostred cyklu dopocitaval presny PageRank. Pokud se shodneme na tom, ze souctem PageRanku je konstantni hodnota, pak by pri zahrnuti nove stranky muselo dojit ke zmene hodnot vsech PageRanku.

    Stranky indexovane Freshbotem se dostavaji do vysledku vyhledavani prubezne v celem cyklu mezi dvema Google Dances, proto se domnivam, ze "freshpages" PageRank opravdu dostavaji az s prvnim taneckem. Mozna je PageRank techto stranek jen odvozeny, odhadnuty a projevuje se to chybou, ktera nektere takove stranky vynasi nahoru.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).