Hlavní navigace

Názor k článku Google prý uvede vlastní tablet, Chrome OS má zůstat stranou od Martin - Ano, aktuálně zakázal vývoj přes "meziplatformy" ale to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 4. 2010 16:06

    Martin (neregistrovaný)
    Ano, aktuálně zakázal vývoj přes "meziplatformy" ale to je dobře a má to logiku (viz. http://aktuality.firstnet.cz/news/Budoucnost-vyvojarskych-platforem-u-Apple/). Oni vždy byly zastánci výstavby na zelené louce a nejvyšší optimalizace výkonu. A vývoj toho samého produktu pro jiné platformy zakázaný nemám. Jinak už v tuto chvíly je prosazení se s běžnou blbinkou na AppStore (na které se před rokem dalo vydělat) hodně obtížné, a je třeba hledat jiné nápady.

    Jakákoliv diktarura je mrcha :)) Jen to nesmím před dětma připustit :)) Apple přímo oplývá výstřelky, které bučí do nebe, ale je to jejich politika, která se na druhou stranu nemění. A dost často se ukáže, že ta blbost co vymysleli, měla opodstatnění v budoucnu, kdy už s něčím počítali, ale nikomu nic o tom neřekli. Aby udrželi potřeby zákazníků stále ve stavu "to chci", tak celý pokrok kouskují a potencují.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).