Hlavní navigace

Názor k článku Google+ na vlastní kůži: Nová sociální síť je lepší Facebook od PD - OK, já jsem jeden z těch, co FACEBOOK...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 7. 2011 21:42

    PD (neregistrovaný)

    OK, já jsem jeden z těch, co FACEBOOK NEMAJÍ. V principu by mi nevadilo mít možnost udržovat kontakty nějakou živější formou než je e-mail s těmi, kteří jsou příliš daleko, než abych s nimi mohl být v kontaktu osobním nebo telefonickém. Na Facebooku mi ale vadí několik principiálních věcí, jako například opakovaně vyjádřené pohrdání soukromím, neustálé nabádání uživatelů k mentálnímu exhibicionismu i všudypřítomný spam. O problémech s bezpečností ani nemluvě.

    Takže ano, já jsem jeden z těch, kdo, ač není na FB, tak se na Google+ zaregistruje a bude se snažit to rozumně využívat.

    Na světě jsou 2 miliardy interneťanů. Facebook má 750 milionů uživatelů. Dokonce i kdyby Google vůbec nelovil ve vodách Facebooku, pořád má potenciál získat 1.250 miliardy uživatelů. Pokud přetáhne polovinu facebooku, stačí mu už jen přesvědčit 400 milionů těch, co na Facebook prostě nepůjdou, aby získal vedoucí pozici.

    Inu, uvidíme.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).