Hlavní navigace

Názor k článku Google, všude samý Google od piggy - Copak nekoho z vas sedicich pred monitorem s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2011 17:02

    piggy (neregistrovaný)

    Copak nekoho z vas sedicich pred monitorem s otevrenou mozzilou, operou, safarim ci cimkoliv jinym nekdo nuti pouzivat windows??
    prejdete na Linuxy, na macy..jak chcete..
    Nenavidim lidi, co na WIN nadavaji (ikdyz je taky nemusim mit zrovna v lasce)..ale kdyz mi nekdo rekne "podivej se, jak jsou deravy..pak si nainstaluj linuxy, kam se ti ani ten trojan nedostane"..proc by taky, kdyz temer zadny trojan na linuxy neexistuje??:)..
    Coby hacker, ktery budete chtit poskodit..na koho se zamerite??na tech 10% (ne-li min, statistiky neznam), kdo pouziva linuxy..nebo na tech 90% nevedoucich uzivatelu, kteri vyuzivaji windows??kdyz budete chtit uskodit co nejvice lidem??
    samozrejme ze na windows..:)..az bude linux pouzivat 90% obcanu planety..pak hackeri zacnou hackovat linuxy..a ukaze se, jak jsou linuxy deravy..ale abych se vratil k tematu..
    osobne nesouhlasim s tim, ze Google ma vse prehledne (treba jsem hnup ale:), konkretne kdyz jsem chtel svoji testovaci stranku hodit na google..tak jsem se tam v tom absolutne nemohl vyznat..:)..google vyuzivam a rad a casto, jako kazdy jiny..ale bohudik JEN vyhledavac google, maximalne mapy..ostatnim vecem se snazim vyhnout..osobne mi trosku vadi, jak se google snazi do vseho angazovat..jak se vsude snazi mit svoje cloudy, atp..
    jen si predstavte, az Google OS bude ve final verzy, bude tu hezkych par let, a pak jejich servery nekdo hackne..kolik krasnych fotek, vasich osobnich udaju a vseho tam najde..Clouds je myslim si super zalezitost..ale spis co se tyce ZALOHOVANI veci (jako je napriklad nastaveni tech danych PC, atp..neco jako napriklad zacal vyuzivat Steam)..ale nemyslim si, ze by Clouds mel slouzit na ukladani osobnich udaju a vseho mozneho, jako je to v pripade Google OS, Androidu, atp..a to mi trosku vadi, ze kolikrat ani neni jina moznost (napriklad u Androidu ZATIM jeste mala moznost je..ale casem jiz nebude)..
    nejsem zastance ani linuxu, ani windowsu, ani macu..vsechno ma neco do sebe..90% tech zabozroutu, co nadavaji na windowsy je stejne pouzivaji..a chteji byt jen moderni..samozrejme nebudu vyuzivat Explorer proto, protoze je od microsoftu..pouziju jednoduse to, co se mi zda lepsi..ale chci mit moznost si VYBRAT..a nechci to, aby mi nekdo neco podstrkoval, jako je to napriklad s Google Cloudama a jejich ukladacim systemem..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).