Hlavní navigace

Názor k článku Handan CV-6000 DVR: sympatický set-top-box s harddiskem od Jara Sedlář - Přijímač CV 6000 jsem měl doma chvíli a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 1. 2010 9:43

    Jara Sedlář
    Přijímač CV 6000 jsem měl doma chvíli a hned jsem ho vrátil. Ovládání není extra jednoduché a neustálé listování v návodu mne tedy moc neláká. Především ale nahrávání na disk který nelze vyjmout a z kterého nejde soubory přetáhnout do počítače a vypálit je k ničemu. Ke všemu u toho nebyl žádný soft na instalaci spojení pomocí USB dopočítače a stahování čehosi kdesi na webu,to snad ani nemyslíte vážně???
    Pokud jde o takzvanou "ochranu autorských práv", to bych snad nesměl mít doma ani video, minidisk, mp3 rekordér, magnetofon a podobně, ne? Navíc jiná zařízení jiných výrobců umožňují připojit jiný disk, vyměnit disk, spojit s počítačem a vypálit DVD zcela běžně. Spíše jde o neschopnost výrobce, což naznačuje i to, že zde není možnost příjmu ve vysokém rozlišení... což má typ 7000, ale ten zas neumí vůbec nahrávat a nemá ani dva tunery?!!! Problémy s použitím karty v zařízení jiných výrobců pro změnu naznačuje pokus o vytvoření monopolu kdy prostě MUSITE mít zařízení od UPC, jinak vám nic nepojede, že. Otázkou je zda pak není lepší použít satelitní přijímač s tunerem i pro pozemní vysílání, služeb jiné (přes SAT ) společnosti u které podobné problémy nejsou a logicky přijímač s výměnným diskem a možností vypálit si zaznamenaný program na DVD.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).