Hlavní navigace

Názory k článku Handan CV-7000HD: kabelový set-top-box s vysokým rozlišením

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 3. 2009 15:08

    Zdeněk Škorvánek
    Dobrý deň,
    možno som sa nechytil na tom najsprávnejšom mieste, ale mám jeden problém v súvislosti s
    STB Handan CV-7000HD. Včera mi ho nainštalovali maníci od UPC a samozrejme nikomu som nedovolil ho vypnúť a len vyplieštal očiska na ten zázrak. No a keď už bolo treba aj ísť do postele, lebo zajtra bude znova deň, prístroj nie a nie vypnúť. Až keď som vytiahol kabel HDMI, tak sa podarilo stroj uviesť do režimu pohotovosti. So zapojeným HDMI vždy trochu porozmíšlal a znovu sa zapnul.
    Ak sa s tým niekto stretol, poraďte čo s tým.
  • 30. 6. 2008 11:04

    bez přezdívky
    Dobrý den,

    v pořádku, reagujte si na tuto recenzi jak chcete, od toho tu také možnost přidání názorů je. Jinak HD vysílání v síti UPC je podle mě na dobré úrovni - hodnotím spíše kanály National Geographic HD a Voom HD. Programy HBO HD a Filmbox HD nemám předplacené, a měl jsem je k dispozici jen na krátkou dobu. Je pravda, že HBO HD a Filmbox HD zrovna v tuto chvíli vypadávaly a zasekávaly se, ale to bylo způsobeno nějakou technickou závadou, o které UPC věděla, a pracovala na jejím odstranění - proto byly také tyto programy dostupné všem. Kanály Voom HD a National Geographic HD jsou kvalitativně na dobré úrovni - samozřejmě jak jsem psal v recenzi, že záleží na tom, jak byl pořad natočen. A ještě k přístroji, podle mě je celkem spolehlivý až na nějaké výjimky, které jsem v tomto článku popsal. Se set-top-boxem nemám žádné velké problémy. Noční zapínání přístroje lze opravdu vyřešit, tak jak jsem popisoval - samozřejmě to není nejlepší řešení, ale prozatím, než bude chyba opravena postačí. Dříve se toto zapínání dělo jen při vypnutí na kódovaných kanálech, nyní po vydání nového SW se zapínání děje jen při vypnutí na nekódovaných kanálech. Určitě při dalším vydání SW již tento problém bude opraven.
  • 28. 6. 2008 13:10

    Markus Forester
    Tak a teď tu O Červené Karkulce. Sorry, obvykle takhle nereaguju, ale teď musím. Z této recenze by dost lidí mohlo mít pocit že HD vysílání v síti UPC je v pořádku a že tento přístroj je celkem spolehlivý. Opak je bohužel pravdou, vysílání je PRAVIDELNĚ v nepoužitelném stavu, zjevně někde nestíhá síť odbavit datový tok. Buď je infrastruktura poddimenzovaná nebo použilo UPC i zde prvky ve kvalitě HD settopboxu který dává zákazníkům. Zákazníkům by UPC mělo jasně říci že se účastní testování a že mají co dočinění s betaverzí a ne finálním produktem. Workaround s časovačem mě opravdu pobavil, zkuste toto poradit běžným uživatelům, pro začátek stačí když jim začnete vysvětlovat jak takový časovač funguje. Nevěřím že firmware opraví většinu problémů co nyní s přístrojem jsou, jak jinak mi vysvětlíte že stejná verze firmware se na některých z přístrojů chová dobře a jinde špatně?
  • 23. 6. 2008 12:55

    Ladislav Jansa (neregistrovaný)
    Chyba bude jinde. FilmBox HD je vysílán s datovým tokem typicky 12 Mb/s, zatímco program Voom HD 15-20 Mb/s.
  • 23. 6. 2008 7:38

    Josef Skočdopole
    Jako příznivce HD samozřejmě mám i kabelovou televizi od UPC. O tomto tuneru, který používám, mohu říct, že se neseká občas, ale pravidelně. Tuner nevypínám. Když se večer vrátím domů, zpravidla vždy najdu tuner zaseknutý.
    Na FilmBoxHD, ze kterého máte v tomto článku obrázek, se tuner při přehrávání jakéhokoli filmu po několika sekundách vždy tak na půlsekundu sekne. Tento program má velmi pěknou kvalitu obrazu, proto předpokládám vysoký datový tok, který tuner možná zvládá jen papírově. Všechny ostatní HD programy běhají bez sebemenšího problému.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).