Hlavní navigace

Názor k článku HBO představilo svůj nejambicióznější projekt Hořící keř. Dalším televizím ho prodat nechce od XYZ - Děkuji. Ono to s digizone právě souvisí, zvláště s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2013 14:25

    XYZ

    Děkuji.

    Ono to s digizone právě souvisí, zvláště s článkem, pod kterým se odehrává tato diskuse. Mířím tím tam, že sám jsem velmi zvědav jak bude film pojat. Trošku se bojím toho, jestli to nebude opět natočeno dle toho, jak si aktuální politická situace žádá. Jak tu napsal diskutér nademnou, správné slovo je, že potřebujeme a byl zapotřebí SYMBOL, tak se vytvořil, prostě se zrovna hodil, ovšem otázkou je, zda-li je to symbol správný, ukázkový a příkladný. Trošku se bojím, aby tento symbol někdo nezačal opakovat po jeho vzoru. Trošku se bojím toho, že fanatismus v jakékoliv podobě není nikomu a ničemu prospěšný, ať již jde o samoupalování nebo chození v davu opásán výbušninou. Každý z těch dvou příkladů za něco bojuje, ale tak nějak nelogicky. A to je myslím špatný vzor.

    Osobně se na ten snímek těším, a jsem zvědav, jestli bude vypovídat skutečný svět tohoto "symbolu", tzn. psychické a duševní rozpoložení, nebo opět svět ideologicky zkreslený.

    Taktéž si myslím, že o snímek bude zájem i od jiných televizí, jelikož vraždy, sebevraždy, šokování diváky láká, a Palach je něco tak šokujícího a věřím, že pro mnohé nepochopitelného.. vždyť z toho žijí zprávy na všech komerčních stanicích (bohužel). Lidí chtějí vidět krev, oběti, atd... jen doufají, že nějaký další nový SYMBOL nebude nikdo z jejich přátel, rodiny a blízkého okolí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).