Hlavní navigace

Hlasování v Křišťálové Lupě je v polovině, nezapomeňte dát svůj hlas

9. 10. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čas rychle utíká, nepromarněte možnost podpořit projekty, které vás v uplynulém roce nejvíce zaujaly.

Celkem 72 projektů a služeb v sedmi kategoriích čeká na vaše ohodnocení, hlasování bude ukončeno 1. listopadu. Veřejnost během léta nominovala do Křišťálové Lupy řadu zkušených matadorů, ale také nové, neotřelé počiny. Poprvé se tak v anketě objevil například Jiří Ovčáček a jeho unofficial facebookový účet, Instagram Nikol Štíbrové, iwrite.cz – blog nadšeného spisovatele nebo Žena filmového kritika a její facebookové postřehy z každodenního života. Všichni výše jmenovaní spadají pod kategorii One(wo)man show. Naopak Zpravodajství a publicistika, další z kategorií ankety, je složena z již tradičních jmen, jako jsou například ČT24, iRozhlas.cz, DVTV nebo Aktuálně.cz.

Kromě veřejnosti o výsledcích Křišťálové Lupy rozhoduje také odborná porota složená z významných osobností ze světa businessu, médií a internetu. Ta rozděluje hlasy ve svých osmi kategoriích.

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční ve čtvrtek 22. listopadu 2018 v Divadle Archa.

BRAND24

Hlasovací formuláře pravidla hlasování, složení odborné poroty a další informace nalezete na oficiálním webu ankety. Rozhodnutí o tom, zda právě váš favorit uspěje, je pouze ve vašich rukách.

Anketu Křišťálová Lupa 2018 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním partnerem ankety je společnost T-Mobile. Dalšími partnery akce jsou Active24, Chivas Regal a PayU. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Produktovým partnerem je Schweppes. Mediálními partnery jsou Deník.cz, E15.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz a Tiscali Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).