Hlavní navigace

Názor k článku HN: V kauze LevnéElektro jde o 42,5 milionů. Podezřelý je Petr Václav junior od Behemot - Blbost a naopak zloděj je stát, protože daně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 7. 2016 0:19

    Behemot (neregistrovaný)

    Blbost a naopak zloděj je stát, protože daně jsou násilná loupež. Pan autor článku je očividně duchem komunista, jinak by takové žvásty nepsal. Stát okrádá nás všechny, nelze okrádat stát neplacením daní (lze ale například tím, že někdo ukradne existující státní majetek, třeba počítač). Lze se pouze vyhnout okrádání sebe sama.

    Nicméně ať už sídlí zelená čúza kdekoli, jejich křivý šmejdský praktiky a ojebávání zákazníků je v prvé řadě humus a těm jejich žvástům o etických principech nevím jestli se smát, nebo brečet. Já tam nenakupuju už velice dlouho a poslední nucená návštěva té jejich centrály mi potvrdila, že tam už nikdy. Sotva jsem prolez dveřma tak na mě padlo nevyřčené „naval prachy a vypadni, obtěžující hmyze“. Otřesnej zážitek. Ten jejich zelenej zmetek ze kterýho se mi zvedá kufr když to jenom vidím, natož slyším, to už ani nemluvim.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).