Hlavní navigace

Názor k článku Horizontální nebo vertikální polarizace u DVB-T. Co je lepší? od Jiří Novák - Po nedělním návratu z analogové(zatím) části republiky mne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 9. 2008 5:31

    Jiří Novák
    Po nedělním návratu z analogové(zatím) části republiky mne zase ČRa překvapují a proto díky za tento článek, z něhož jsem vydedukoval, že vertikální polarizace mému uspořádání tel.přjímačů vůbec nesvědčí a to zřejmě kvůli vysokým ztrátám. Mám původní individuální venkovní směr.anténo na Pha_Žižkov, první televize je ta z těch nových se zabudovaným DVB-T, zde není problém - příjem beze změn, o cca 20 metrů délky koaxiálního kabelu, který je rozbočen ještě před výše uvedenou televizí, mám připojenu televizi se setboxem, kde ještě v pátek vše fungovalo a v neděli jsou zde jen Prima, O, Z, Noe a Public ( vysílač Cukrák). Bydlím na rozmezí Kačerova a Spořilova.
    Je moje úvaha správna???!!!. Jsem laik a na starý kolena mne nebaví si oprašovat znalosti z fyziky. To by mohlo třeba PRE přijít s tím, že voltíky i s amperama na nás budou vykukovat z právé dírky zásuvky, nikoliv z levé, jak jsme si za ta léta zvykli a už by to bylo dokonalé. Díky za reakci.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).