Hlavní navigace

Názor k článku Ilegální pochybnosti o Červeném tlačítku od Honza - to je všechno hezké, ale pokud by se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 2. 2010 12:37

    Honza (neregistrovaný)
    to je všechno hezké, ale pokud by se zakázala KSČM, tak se nestane vůbec nic a šlo by jen o princip, že se teda zakázala a všichni členové této strany by se rozkutáleli do ostatních stran za ostatníma šmejdama, co tam přešli po roce 89.

    Jakkoliv je boj proti komunismu logický a po 40ti letech správný, je dobré si připomenout, co se děje teď. Kromě červené knížky tu přibyly další barvy, hlavně modrá, oranžová a žlutá. Všechny strany jsou prolezlé papalášema, jejichž hlavní a jediná činnost je sosat z korýtka.

    Které vlády kterých stran jsou zodpovědny za to, že tato republika je jednou z nejvíc zkorumpovaných státu, že se tu vytváří skupina nedotknutelných podnikatelů, kteří můžou všechno, budují si svoje komanda, kupují si tituly na VŠ, kupují za pakatel státní majetek, který obratem prodávají za miliardy, kde neexistuje žádná státní politika a vše směřuje k bankrotu...

    Můžou za to ODS, ČSSD a Lidovci, kteří se hlavně podíleli na předešlých vládách. KSČM jim korýtko jistě závidí, ale není to žádný strašák, který musí podléhat nějaké perzekuci jen proto, aby se lidé něčeho báli a rychle honem honem volili radší modré nebo oranžové zločince.

    Kdo může za to, že v parlamentu sedí nenažraná, nekompetentní, zlodějská prasata, největší verbež a budižkničemu, takydoktůrci typu Benda, idioti Ráth, levicový fašisti Paroubek, podvodníci Topolánek a jim podobní??? Můžou za to hlupáci, co je pořád dokola volí a i kdyby trakaře padaly, tak zas budou mít všichni skoro 90% hlasů....
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).