Hlavní navigace

Názor k článku Intel  Insider: DRM zadrátované přímo v CPU? od Tomáš - a) pokud budu zahýbat manželce, určitě nedělám nic...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 1. 2011 17:20

    Tomáš (neregistrovaný)

    a) pokud budu zahýbat manželce, určitě nedělám nic nezákonného. Ale že je to sviňárna na tom se možná shodnem. Nebo ne?

    c) Pokud ukradnu a rozdám na netu cizí dílo, samozřejmě se "něco ztratí", jeho tvůrci přijdou o příjem a v konečném důsledku je to totéž, jako kdyby jim dotyčný rozmlátil auto bejsbolkou.

    A teď k těm autorům. Zdaleka neplatí, že řím navštěvovanější film, prodávanější interpret, tím kvalitnější. To by současní nej- muzikanti byli Eva a Vašek, v lepším případě Lucka Vondráčková. Někdo hraje a točí pro masy a tržby (budiž mu přáno), někdo tvoří pro měnší okruh publika s předběžnou kalkulaí, aby se aspoň víceméně zaplatily náklady. Říkat tomu druhému že je neumětel je opravdu hodné burana. Poznámka, že natáčení desek není "slušná" práce, ta je ale fakt od lopaty a krumpáče, to nebudu dál komentovat.

    Pokud udělám slátaninu, kterou nikdo nebude chtít poslouchat, půjdu se živit něčím jiným. Pokud zjistím, že v krámech prodám pár tisíc kusů, zatímco na Rapidsharu jsou jí desítky tisíc stažení, nebude problém na mé straně. Když už jednou nechcete a máte to za pitomé, tak nechcete a nevztahujte po tom pazoury. Neboli, udělám-li srágoru, nechte ležet, nekupujte a já se půjdu živit jinak. Nedává to ale nikomu žádné právo na to, aby to stahoval (či dokonce rozdával) bez zaplacení.

    Nečekám politování ani obdiv (já svého producenta obdivuju, protože celkem úspěšně financuje a prodává mojí práci), čekám elementární slušnost. Ta obsahuje třeba zcela kategorické NEKRÁST. Já vaší práci také nekradu, buďme vespolek tak solidární, že to přijmem jako obecně platné pravidlo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).