Hlavní navigace

Názor k článku Internet Explorer 8 - noční můra web designérů skončila od jan - 1) Mezi odpurci M$ jsou miliony lidi z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 8. 2008 12:28

    jan (neregistrovaný)
    1) Mezi odpurci M$ jsou miliony lidi z celeho sveta, veku vysoce variabilniho. Nac ty predsudky?

    2) Nezobrazi se spravne v M$IE, protoze ten pokrocilejsi CSS nezvlada a ted opravdu nehovorim o CSS 3, ale o CSS 2.

    3) Ony dynamicke testy v browseru porovnavaji konkretni implementaci se standardy tim, ze vykonaji sadu funkci a porovnaji a. existenci funkce | b. navratovou hodnotu vzhledem k ocekavane hodnote | c. reakci na chybny vstup (napr. zda dojde k ocekavanemu exceptionu). Kaskadove styly lze spolehlive otestovat taktez obdobne.

    Vzhledem k tomu, ze jsem programator a 8 hodin denne s tim pracuji (M$IE / Opera / Mozilla), vim jak na tom jednotlive browsery jsou mnohem lepe, nez vy Rdm. Sve hypoteticke uvahy a dedukce priste radeji jdete diskutovat u priva, a to nejlepe s nekym, kdo tomu nerozumi a necha se od Vas snadno obalamutit.

    Pokud chcete tvrdit, ze neco umite, ackoliv predpokladam ze ne, pojdte delat kodera. Kazda spolecnost by jiste ocenila takoveho, ktery napise CSS v souladu se standardy, funkcni spravne v M$IE, Opera, Mozilla a to bez toho, aby pro M$IE specialne ladil a zasilal mu dalsi styl, obchazejici jeho nedostatky. A co na to rika Mr. Hankey?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).