Hlavní navigace

Názor k článku Internet Explorer – problém, kterému se dalo předejít od -sim- - Hm, jenze takovej MSIE neni schopnej ani uz...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 8. 2004 22:22

    -sim- (neregistrovaný)
    Hm, jenze takovej MSIE neni schopnej ani uz ty obrazky zobrazovat. Beznou veci je, ze se obrazek nacte jen do pulky a po opetovnem reloadu se natahne jen z cache, kde je ovsem ulozen jen ve sve "pulkove" verzi. Nezbyva pak nic jineho, nez cache vymazat a znovu obrazek nacist a doufat, ze ho zobrazi cely. A podotykam, ze tento problem nesouvisi s rychlosti pripojeni (nebo alespon me se zda linka kolem 10Mbps pro obrazek cca 200KB docela dost dimenzovana).

    Obcas, kdyz na webu kliknete na nejaky obrazek (jako ze si ho chcete ulozit na disk), tak MSIE smele otevre SaveDialog a hle? Na spodnim radku mate misto "soubor.JPG" najednou "bez_nazvu.BMP", i kdyz onen soubor na webu se skutecne jmenuje "soubor.JPG". A co s tim? Hm? Tohle v zadnych jinych prohlizecich problem neni.

    Zrejme jako doposud v Redmontu nepochopili, ze operacni system slouzi predevsim k praci se soubory, tak asi ani nepochopi, ze tu a tam se na webu nejaky ten obrazek vyskytne:-) Mozna, ze MSIE optimalizuje a obrazky uz ani v pristich verzich ukladat nebude... Jojo, jen se bojim toho, az se MSIE zamysli i nad textem:-)))

    A dale me vzdycky pobavi, kdyz se na Internetu objevi Uzitecne programky, mezi kterymi pak lze nalezt treba programek Na maximalizaci okna MSIE a podobne.

    Lidi, jak muzete MSIE pouzivat, vzdyt ten prohlizec (krome toho, ze je nebezpecnej) NIC NEUMI!!!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).