Hlavní navigace

Názor k článku Internet Explorer 9 Beta: Microsoft svůj stín nepřekročil od Kuba - Jsem zklamán. Ne novým prohlížečem, ale článkem. Zaprvé, Lupa...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 9. 2010 14:00

    Kuba (neregistrovaný)
    Jsem zklamán. Ne novým prohlížečem, ale článkem.

    Zaprvé, Lupa přichází s recenzí 14 dní po vypuštění prohlížeče, což je, upřímně, pekelně pozdě. Je to škoda, protože Lupa tím tak nějak ztrácí svoji prestiž jednoho z předních médií v oboru.

    Zadruhé, článek se mi zdál od počátku tak nějak negativně zaujatý... Jenom proto, že je to prohlížeč od Microsoftu, je tam prostě všechno špatně. Dobře, řekněme že autor tam promítnul svůj názor, já to respektuji i když s ním nesouhlasím. Ocenil bych ale aspoň snahu o objektivitu.

    Nejvíc mě ale nadzvedla následující věta, která prokázala, že autor neví o čem píše:
    "...zřejmě bude (Microsoft) u 3D grafiky v prohlížeči dál preferovat a tlačit svůj Silverlight."

    Nevím jestli autor někdy v životě viděl Silverlight. Silverlight nemá nic společného s 3D grafikou v pravém slova smyslu. Ninkdy nebylo ani oznámeno, že by byla podpora 3D v SL plánována, i když se to dá pravděpodobně očekávat někdy v budoucnu.

    Pokud jde o můj názor na prohlížeč, přestal jsem používat Chrome poté, co Google začal distribuovat Flash jako součást prohlížeče a vrátil jsem se k IE. Zatím IE9 zcela vyhovuje mým subjektivním potřebám a nikdy jsem nebyl s jiným prohlížečem tolik spokojen.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).