Hlavní navigace

Názor k článku Internet zatím zůstává oázou svobody. Zachvátí jej totalita? od A.S. Pergill - Komunistický režim argumentoval proti tajnosti voleb zhruba stejně,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 5. 2018 16:52

    A.S. Pergill (neregistrovaný)

    Komunistický režim argumentoval proti tajnosti voleb zhruba stejně, jako nyní různí antidemokratičtí aktivisté agitují pro deanonymizaci internetu.

    Anonymita v politické diskusi a za podobných situací není nic jiného než určitým rozšířením a doplnění oné tajnosti voleb. Pokud se k vám určité pravdivé informace nedostanou, bude vám pravdivost voleb v podstatě na pšouk.

    Musel byste definovat, co je to kvalitnější informace.
    V momentě, kdy oficiální média šíří k nějakému tématu polopravdy a vyslovené lži, je pravdivá informace, třeba i pocházející od Františka Vonáska z Horní Dolní, zcela jednoznačně kvalitnější.

    "Svoboda znamená odpovědnost". Souhlas. To by si měli opakovat několikrát denně koryfejové veřejnoprávních médií a mlátit se přitom kamenem do hlavy (nebo do kulek, jako sv. Jeroným), aby si to zapamatovali.
    K tomu velice stručně: Existuje propaganda bílá, šedá a černá. Veřejnoprávní média byla tolikrát usvědčena ze lží, polopravd, překrucování apod., že jsou zcela nepoužitelná pro šíření bílé propagandy (protože média pro ni se nesmí lhaním atd. zdiskreditovat).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).