Hlavní navigace

Názory k článku Internetová televize a video obsah v zájmu zadavatelů reklamy

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 12. 2007 1:36

    www.redgreen.cz (neregistrovaný)
    Video reklamu beru na video serveru. Jednoduše jen když si chci pustit nějaké video. Špatná není ani koncepce na joostu, kde se dole v rohu objevuje "minireklama", klepnutím se mi pak pustí spot. Neotravuje, a dokonce člověk občas klikne, když zaujme... a to už pak je reklama vyžádaná. ;-)

    V poslední době mě ale doslova prudí videoreklama na eBanku... když si otevřu tak na mě na každé druhé stránce začne mluvit nějaký ******* bankéř. Navíc si nedá pokoj ani ve vlaku, když jsem připojený přes GPRS. Jen kvůli této reklamně silně uvažuji o nějaké blokaci.
    Ať se to klidně pohybuje, ale proboha, ať to nevydává zbytečný a mnohdy otravující zvuky když nechci. Pokud si chci pustit nějaký video, tak očekávám že bude asi vydávat nějaký zvuk ;-)
    Kvůli této reklamně zatím účet v eBance rušit nehodlám.. ale ještě měsíc bude na mně ze stránek iHned mluvit "Takový účet žádná jiná banka...".. . tak asi se najde nějaká jiná banka.
  • 19. 12. 2007 20:42

    krakonoš (neregistrovaný)
    Firefox, Addblock, Flashblock,no-script a je to. Kde vidíte nějakou reklamu? Ale čím dřív se všechna přestěhuje z TV na internet, tím lépe pro ty, kteří o ni nestojí.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).