Hlavní navigace

Názor k článku Internetové obchody, tak jak je známe, zahynou od Aleš Miklík - Vazeny pane anonyme, obavam se, ze pate pres...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 10. 2008 23:38

    Aleš Miklík
    Vazeny pane anonyme, obavam se, ze pate pres devate tu michate hlavne vy. Vynecham fakticke mezery ve vasi argumentaci, ktere lze snadno vyresit studiem zakladni literatury, a prejdu rovnou k podstatnemu. Objektivita neni stav nebo vec, kterou muzete mit, je mozne o ni pouze usilovat. Jednou z cest, kterymi tak cinime, je i pluralita nazoru. Vyvola-li tento text reakci v protinazoru, radi mu dame prostor. Nepujde jiste o nic vice ci mene "objektivni clanek" nez ten puvodni, dulezita je pro nas ale dlouhodoba rovnovaha pohledu.

    A ano, o etickem kodexu jsem opravdu mluvit nemusel, stejne jako to nedela velka cast pracovniku v mediich. Stejne jako oni bych dokonce nemusel reagovat na prispevky v diskusich, natoz nabizet prostor pro publikovani protinazoru v redakcni casti obsahu. Nepochybuji o tom, ze mate vlastni nazor na to, proc to vsechno delam(e), a ze bude ponekud odlisny od toho meho. Inu, objektivita je nekdy orisek, ze... :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).