Hlavní navigace

Názor k článku Invex 2004: jak dopadla diskuse o broadbandu? od furt ten samej - To Fernet: citace Bushe jsem umístil, právě na podporu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 10. 2004 1:00

    furt ten samej (neregistrovaný)
    To Fernet:
    citace Bushe jsem umístil, právě na podporu tvorby infrastruktury - a schválně i s těmi daněmi. To je role vlády postarat se, aby podnikatelé mohli vzkvétat - jak píše Krsek jinde, to není o službách a pseudobyznysu, ale právě jenom o té infrastruktuře. Stejně jako vlády staví dálnice, ...
    Jak jsem napsal předtím - toto nejsou politické kecy, ale empirická fakta, dokazující přímou úměru mezi infrastrukturou a konkurenceschopností a výkonnosti ekonomiky - to by mohlo být každému jasné, pokud není šoupněte sem e-mail - já vám to přepošlu. Svoji identitu jsem na netu zveřejňoval za časů kultivované a nospam diskuse na "psu" v letech 96-97, než ji zničili lidi jako Čulík a Neckář, teď ani náhodou.

    Obdobně jako neexistence dálnic na jih Čech, nebo na Ostravsko omezuje tamní rozvoj - totéž platí pro broadband pokus si to osvícená vláda uvědomí. Rozdíl je v tom, že broadband je levnější než silniční infrastruktura, viz 7 miliard za necelý 1 km tunelu Mrázovka.

    Jinak jestli jste v mém příspěvku objevil obhajobu Mlynáře či této vlády, tak jste kouzelník. Žil jsem dost dlouho v Americe, abych si srovnal podmínky - používám poměrně jednoduchý příklad - za minimální hodinovou mzdu 5 1/4 USD si v USA koupíte více než 20 litrů benzínu - u nás litr pouze jeden. Plně s Vámi souhlasím, že nejen tato vláda dře z ekonomicky aktivních kůži a nesmyslně přerozděluje. U členů KSČ - Škromach , Emmerová, .. a trockistů Kavan,... je to pochopitelné, Pokud ale např. aktuálně Němec prosadí pro svou milenku 5% daň z hotelových služeb a nevrátí 5% u internetu - v ministerstvu, které "stranicky kontroluje" je to u tzv. liberála smutné.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).