Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku ISDN: Co je a proč se u nás neujalo Always On? od Jerry III - Heslo nepotrebujes protoze mas budto DHCP (ktery se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 6. 2001 7:57

    Jerry III (neregistrovaný)
    Heslo nepotrebujes protoze mas budto DHCP (ktery se verifikuje pres MAC adresu toho modemu, tj. pokud it odejde tak to bude tvuj operator muset menit, pokud budes mit stesti tak to udela automaticky) nebo mas statickou IP a pak se opet kontroluje MAC adresa toho modemu :) a cena rozhodne NENI vsude stejna, $40/mes je spis ta nizzsi hranice (i kdyz si nenapsal jakou mas rychlost) ... osobne mi u vsech cable modemu vadila zelvi upload speed (128KBit vsude kde sem videl), coz ovsem pro bezneho brouzdala nema zadne prakticke implikace. A co se tyce Newsu, znam jedinyho ISP ktery je ma fakt kvalitni - MindSpring (a pozor, NE Earthlink i kdyz je to jedna firma, pouze cast co byla Mindspring). Pocet newsgroupu je nic nerikajici cislo, rozhodujici je kompletnost (idealni na testovani sou groupy s warezem nebo videi, tj. kapacitne hodne narocne groupy) a retention (tj. jak dlouho jsou jednotlive posty drzeny na serveru).
  • 18. 6. 2001 22:44

    David USA (neregistrovaný)
    No mam tu v USA pristup na Net pres Kabelovou televizi a nepotrebuji tedy zadny password (heslo)ani log-on proste zapnu Computer jsem on-line treba 24 hodin denne.Nepamatuji ze by byl poslednich 5 let nejaky vypadek.
    Cena 40 dollaru je vsude v USA stejna a je v nem 7 dollaru mesicne pronajem modemu ktery jinak stoji kolem 200 - 250 dollaru.
    Rychlost je zavratna a dnes vidim jak modem je nesmyslne pomaly,zejmena pri stahovani hudby videa nebo sledovani
    internetove Televize jako vase Nova a CT1.
    Rychlost setri cas a je to vyhodna investice.Zaroven s pristupem na Net poskytuji provideri take plny set Newsgroups (asi 30 - 60,000) a patricne velkou mail schranku.
    Spolehlivost pristupu na Net je 100 %
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).