Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ivo Lukačovič: Seznam dělají neznámí lidé od Pavel Tomášek - Seznam je OK a vetsina firem u nas...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2004 10:12

    Pavel Tomášek (neregistrovaný)
    Seznam je OK a vetsina firem u nas ho ani nestaci kopirovat (nutno dodat ze seznam kopiruje zase .com trendy), velkohube prohlaseni Centrum.cz a Atlasu uz mame take za sebou, trochu me jen desi ten az totalni podil Seznamu na Ceskem internetu.

    Jedna vec me ale vadi - pokud Ivo Lukacevic tak sleduje trendy jak rika, asi mu uslo co dneska leti v placenych odkazech. Placene odkazy na Seznamu jsou totalne predrazene, pausalni (proc proboha?). SPousty webmasteru vcetne me by si koupili placene odkazy, kdyby je Seznam tak nerejzoval (i kdyz jak rika Lukacevic reinvestuje do ceskeho internetu:-)). O hodne dal je napr. Google, kde si uzivatel koupi klicove slovo na nejakou dobu, a plati velmi solidni penize za kazdy klik - vyuziti odkazu. K dispozici ma kompletni statistiky, prehledy - vse jednoduche, jasne, kazdy vidi za co plati. Seznam se castecne poopicil s temi statistikami, to je ale tak asi vse. Myslim ze by Ivo Lukacevic mel surfovat a okukovat trendy poradne a ne jen travit vecery na erotickych serverech:-))
  • 25. 2. 2005 10:12

    TS (neregistrovaný)
    Problem je v tom, ze pokud si spocitate velikost trhu na kterem pusobi Google a Seznam, tak dospejete k cislum,ze na Seznamu by se za jediny klik muselo platit nehoraznejsi sumy nez za dnesni pausal aby se to vubec vyplatilo.Je to sice super napad,ale bohuzel na malem ceskem pisecku to moc nefunguje.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).