Hlavní navigace

Názor k článku Jak by ADSL mohlo vypadat, kdyby... od Walther Krupinsky - Ja to asi neumim vysvetlit. Pokud jsou nespojeni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 6. 2002 11:30

    Walther Krupinsky (neregistrovaný)
    Ja to asi neumim vysvetlit. Pokud jsou nespojeni alt. ISP, jsou nespokojeni protoze si mysli, ze ASDL je moc levne a to proto, ze cenove podleza vetsinu bezdratu. Ale na druhe strane se objevuji nazory, ze cena ASDL je moc vysoka - to krici stahovaci (i v dobrem slova smyslu), kteri krici protoze cekali od ASDL neco jineho a pocitane ceny bezdratu jim nevadi. Z toho se dle me da odvodit ze cena je spravna. Jinak udaje z nejakeho pruzkumu namam, ale velmi se pohybuji po firmach a treba nescislnekrat jsem spolecne s zakaznikem pocital treba konkretne cislo 1 GB. Staci - nestaci... Treba typicky realitky sedi na netu 6 hodin denne on-line a zcela jim to staci a to pracuji s obrazky i kdyz ne moc velkymi. Ve firmach kde se pohybuji, zakaznik pozaduje pocitana data a ne cas (pokud neni ochoten zaplatit vse neomezene) a naprosta vetsina majitelu firem si je jista, ze jejich zamestnani internet nezneuzivaji - nikdo neposloucha int. radio, nestahuji MP3 apod. Uziti internetu je nejcasteji, mail, www.justice.cz, ceniky, web dodavatele, web konkurence, ceniky.

    Takze:
    1, je to drahe jak tvrdite vy a dalsi lide v diskuzich?
    2, je to levne jak tvrdi alt. ISP?

    Kdyz je to drahe tak to lide nekoupi a misto toho si koupi jakou sluzbu? Rekneme vyjma Mistralu, ktery je pro kancelarske budovy z 99% nedostupny.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).