Hlavní navigace

Názor k článku Jak EET vidí ajťák aneb Draze zaplacená vražda uživatelské přívětivosti od Pan Perníček - Já Vám rozumím a samozřejmě vím, co to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2016 7:38

    Pan Perníček

    Já Vám rozumím a samozřejmě vím, co to úložiště certifikátů je a jak se s ním pracuje. A přesto, že jsem uživatelem OS Windows, tak úložiště certifikátů nepreferuji, preferuji mít certifikát v souboru, minimálně pro případ zálohy.

    Znalost práce s úložištěm je možná základní znalost, nicméně rozhodně se nejedná o základní znalost programátora a použití úložiště by mělo být volbou, nikoliv nutností.

    Odkaz, který jste poslal a na který jsem se podíval má několik problémů: 1) Používá SHA512 managed (což by se ještě pro účely EET dalo změnit) a za 2) Řeší se tam podpis celého XML dokumentu, což není případ výpočtu BKP... Tam se podepisuje pouze složený string z několika údajů o tržbě, tudíž díky za tip, ale nepoužitelné

    Mám použitelné řešení, ale to Vám bohužel nabídnu pouze za $$$ (nebo CZK).

    GFŘ by si celý proces zjednodušilo, kdyby uveřejnilo příklady zdrojových kódů pro .NET, Javu a C, tedy dnes nejpoužívanější jazyky pro tvorbu pokladních systémů. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).