Hlavní navigace

Názor k článku Jak Elon Musk otestoval likviditu Bitcoinu a co to může vypovídat o budoucnosti kryptoměny od Anonym - Cena Bitcoinu má jenokrajou spojitost s nedostatkem čipů...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 5. 2021 12:17

    Anonym

    Cena Bitcoinu má jenokrajou spojitost s nedostatkem čipů a GPU desek. Výroba AISC minerů Bitcoinů není co do počtu tak velká, aby způsobila nedostatky materiálů. Souvislost to má ale s tím, že si spoustu lidí myslí, že ETH je nástupce Bitcoinu a dal tak prostor dalším měnám k růstu, jelikož se stále poměřují s cenou Bitcoinu.
    Od minulého týdne nejsou dostupné 18TB HDD a ty co jsou za 50% a větší příplatek. Za to může zase jiná kryptoměna a spojitost s Bitcoinem je stejná. Ukázala, že kdo začal těžit dřív a čekal, tak byl později v dolarový milionář. Pro takovou příležitost je spousta lidí něco obětovat nyní, ale křišťálovou koupi nikdo nemá.

    Každopádně nebýt nezodpovědného rozdávání peněz ze strany vlád a znehodnocování dolaru a dalších měn, tak by lidi neutíkali si schovat své vydělané peníze mimo jejich tradiční způsoby. Nová generace upřednostňuje před zlatem kryptoměny a díky tomu má takovou cenu. Ta důvěra tu zůstane a cena nemá důvod padat k nule. Spíš cena poroste i tam, kde za poslední rok nebyl cca 25% růst.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).