Hlavní navigace

Názor k článku Jak funguje ENUM? od Mune - Na úvod snad jen několik C&P z pravidel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 9. 2006 9:28

    Mune (neregistrovaný)
    Na úvod snad jen několik C&P z pravidel registrace: Osoba podávající žádost o registraci Doménového jména, Držitele nebo Kontaktu nebo žádost o změnu údajů týkajících se Doménového jména, Držitele nebo Kontaktu
      13.2.1. uděluje podáním žádosti souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsou v žádosti uvedeny, pro účely vedení a správy Centrálního registru, jakož i se zpřístupněním těchto údajů prostřednictvím sítě Internet v rámci informačních služeb, které poskytuje sdružení CZ.NIC.
      13.2.2. nese odpovědnost za správnost všech údajů uváděných v žádosti o registraci, které se týkají osob uvedených v žádosti a prohlašuje, že se nejedná o pseudonymy, že získala souhlas všech osob, jejichž osobní údaje mají být na základě žádosti o registraci vedeny v Centrálním registru a zavazuje se takový souhlas získat i v případě změn takových osob nebo údajů o takových osobách.
      13.2.3. je povinna prostřednictvím Registrátora oznámit bez zbytečného odkladu jakékoli změny v údajích, které poskytla sdružení CZ.NIC.
      19.1. CZ.NIC je oprávněn kdykoliv změnit Pravidla registrace, jakož i další související dokumenty.
    Takže selským rozumem je to krásná metoda, jak zničit anonimitu části internetové komunity tím, že konkrétní tel. čísla (a tedy i provoz) napojím na konkrétní osoby a všechny si přesunu do "Centrální Databaze". Pak už jen šikovně pozměním pravidla k obrazu svému a vítejte v chlívcích... Béééé...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).