Hlavní navigace

Názor k článku Jak hluboká je mobilní cenová propast? od czeXit - U Vodafonu mi stačilo poslat "přecházecí" SMS s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 4. 2011 7:48

    czeXit (neregistrovaný)

    U Vodafonu mi stačilo poslat "přecházecí" SMS s tím, že přejdu k T-Mobile ze 2 čísel, jedno předplacenka, druhé tarif.
    Vodafone se ozval a začal tahat rozumy "kam, jak a proč", nastínil jsem jim ceny za rámcovou smlouvu kam jsem chtěl ona dvě čísla převést, vzali si čas na rozmyšlenou.
    Netrvalo to dlouho, ozvali se znovu a zkusili nejprve level č.1, tj. že mi nechají cenu ale budu mít více volných minut, SMS atd. Nevzal jsem to s tím, že chci ušetřit, ne více telefonovat, to nepotřebuji.

    Znovu se ozvali už s levelem č.2, že mi dají 50% slevu, samozřejmě přeplacenku jsem musel převést na tarif také. To jsem už vzal protože jsem cítil, že bych to asi víc už neusmlouval, navíc se tak přiblížili tomu co bych měl u druhého operátora v rámci rámcové smlouvy.
    Mám teď 50% slevu na tarif, minuty a SMS navíc také za 50% ceny, v kalendáři poznačené datum abych nezapoměl včas jednat o další slevě :-)

    Podle zkušeností známých, kdybych měl větší útraty než pár stokorun měsíčně, abych postoupil ještě do dalšího levelu kde by se dali sedřít ještě o dotovaný telefon, datový tarif...

    Takže: zažádejte si o převod čísla a čekejte co na to váš operátor. Buď se podaří vyjednat slevu, nebo můžete převod ještě zrušit (nepotvrdit). Je to bez rizika a škoda nezkusit slevu :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).