Hlavní navigace

Názor k článku Jak jsem rušil ADSL u Tiscali od Tomáš - Připomnělo mi to mojí story s Telcomem -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 9. 2005 22:53

    Tomáš (neregistrovaný)
    Připomnělo mi to mojí story s Telcomem - jedné kamarádce se starám o PC, která si před cca třemi roky objednala ADSL přímo od ČT. Jak všichni víme tak ze začátku mělo ADSL jako takové mouchy, ale když zrušili dashboard a zlepšila se kvalita tak to celkem šlo. Na mail a brouzdání po netu to stačilo - nic jiného tam k dispozici nebylo a kamarádka je relativně přizpůsobivá ;)

    Každopádně minulý podzim stěhovali kancelář a v novém místě žádné připojení k internetu nebylo, takže si prý nechají udělat ADSL a zase od ČT ať to mají pěkně od jedné firmy. Inu staň se - objednali, s operátorkou vše dohodli, a že prý se jim ozvou. Po 14 dnech se ozvali, že prý už jedou - nakonec se ukázalo že sice jedou, ale domů a nikoliv do kanceláře protože si popletli fakturační adresu s adresou instalace. Vtipně na tom je že doma mají ADSL zprovozněné a to dokonce přímo od Telecomu, což jenom podporuje rozšířenou zkušenost že v Telecomu pracují zejména inteligenčně nepříliš vybavení jedinci.

    Bohužel před zprovozněním přípojky je třeba udělat cosi na ústředně, takže auto otočit nemohli a že prý to poznačili do systému a že to urychleně napraví.

    Za dalších 14 dní opět telefon "Už jsme na cestě!" Bohužel opět domů a nikoliv do kanceláře. Opět sliby že tedy urychleně dají všechno do pořádku a že už to mají v počítači poznamenáno.

    No co vás budu napínat - když volali potřetí, jeli opět domů a nikoliv do kanceláře. Povedlo se jim to až na čtvrtý pokus, takže kamarádka byla v kanceláři příjemné dva měsíce bez internetu.

    Naštěstí se o prázdninách opět stěhovali a na nové adrese je Chello. Halelujá - technici vstřícní, pohotoví a inteligentní, připojení rychlejší (4 Mb), spolehlivější a levnější.

    PS: Mimochodem technici od Telekomu chodí z neznámého důvodu po dvou - buď se snaží vyrovnat inteligenční deficit (neúspěšně), nebo se sami bojí ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).