Hlavní navigace

Názor k článku Jak lze také řešit krádež designu od Ondřej Tolar - Vážený pane, dovoluji si zareagovat na Vaši výtky, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 8. 2003 12:19

    Ondřej Tolar (neregistrovaný)

    Vážený pane,

    dovoluji si zareagovat na Vaši výtky, že autor nezvedl telefon nebo nenapsal mail a proc se nezepta toho, o kom cely clanek pise.

    Odpověď je jednoduchá: Za tři týdny se mi nikdo z Novinek (ani ze Seznamu) nebyl schopen ozvat, natož mi předat na Vás kontakt. V pondělí 14. července jsem na e-mailovou adresu redakce@novinky.cz - jiný kontakt na Vašem serveru najít nelze - (a s přidanou kopií na marketing Seznamu s adresou Dagmar Haltmarové) tento dotaz:

    Dobrý den,
    připravuji článek pro server Lupa a zajímalo by mě, zda Vaše stránky jsou autorským dílem (zda nějaká stránka naplňuje znaky aut. díla) a pokud ano, zda jste někdy řešili spor kvůli jejich ochraně (zda jste někdy objevili web, který by se nejen na vaší grafice inspiroval, ale celé to také přelil včetně kódů či jeho částí).

    Za celých 18 dní mi ale nepřišla žádná odpověď. Bylo by tedy dobré, abyste si nejdříve udělali pořádek v poštovních schránkách, než někoho začnete obviňovat. Jenze to je na Novánkách bezne, bohuzel... :-/

    S pozdravem Ondřej Tolar

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).