Hlavní navigace

Názor k článku Jak obstály freemaily v rychlostním testu? od Karel Kilián ml. - Zaujala mě formulace Pro srovnání jsme do testovaných...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 4. 2002 8:08

    Karel Kilián ml. (neregistrovaný)
    Zaujala mě formulace Pro srovnání jsme do testovaných emailů zařadili i schránku Outlook Office, abychom si dovedli představit funkčnost placené pošty - myslím, že by to chtělo upřesnit, neboť Outlook není poštovní server, ale klient a pokud jste chtěli porovnávat funkčnost placených a neplacených e-mailových schránek, byla by relevantní informace, který provider byl použit jako "testovací vzorek." Vůbec nezáleží na tom, zda používáte Outlook, Outlook Express, Kalypso nebo jiný program, ale spíše na tom, zda se připojujete a máte schránku na IOLu, VOLu, u UPC atd.

    Jinak ještě něco vlastních zkušeností - mám jednu ze schránek na Centrum.cz a to se někdy chová poněkud zvláštně - například dvě hodiny nepřijde ani jeden mail a poté dorazí najednou všechny maily odeslané v průběhu oněch dvou hodin. Nevím, kde po tu dobu pošta visí, ale stává se to poměrně často a to nezávisle na tom, odkud jsou zprávy odesílány.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).