Hlavní navigace

Názor k článku Jak opravdu proměnit záběr a diskuse Lupy? od Ladislav Zajicek - Inu, Marku, pochvalit si sve je nutne, aby...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2000 23:29

    Ladislav Zajicek (neregistrovaný)
    Inu, Marku, pochvalit si sve je nutne, aby clovek nepropadl depresim:) Ale totalne odmitnout namety s tim, ze vsechno je OK, ale ze presto budou inspiraci, nepovazuju za uplne nejvhodnejsi.
    Vubec uz pak rict, ze "nejsi rad, ze takovy clanek vysel". Protoze media se nemaji zabyvat sama sebou. Dovol mi, abych ti rekl, ze to je obrovsky omyl (a propos - ja nejsem zamestnanec zadneho media). Prikladu, kdy se media zabyvala a zabyvaji sama sebou, je hromada. Kdyz dostavaji feedback na nadhozene otazky, mohou se vyladit na predstavy svych ctenaru a ziskat tak dalsi. Nejake "zakulisni", jinak neviditelne toky jsou taky dulezite. Ale povazovat je za jedine DOVOLENE, neni v poradku.
    A jeste jednu poznamku - ja se nedozaduju silne ruky sefredaktora "nad sebou". Asi jsi mne moc nepoznal. Co jsem sefredaktorovanim myslel, je rizeni obsahu, smeru a zaberu media. Pokud se ti zda, ze jde o zbytecnou funkci, je to tvoje vec.
    Lehce vystraznym by pro tebe mohlo byt, ze reakci na tenhle clanek o hledani cest pro vylepseni webzinove casti Lupy, je minimum. Ctenare to nezajima. Kdyby meli pocit souvztaznosti k Lupe, zcasti by me posilali do horoucich pekel i jinam, zcasti by se horlive dozadovali (aspon experimentalnich) promen. Proc tomu tak neni?
    Muzu ti za sebe slibit, ze uz zadny podnet pro cokoli, co se tyka Lupy, ode mne nevzejde. Nema to vubec zadny smysl. To jsem pred tim netusil.
    A pokud jde o ten zpropadeny Netscape - Dan Lukes ti nabidl, ze vybagruje prebytecnosti ze skriptu stranky. Ani na to nereagujes (kdyz si predstavim sebe v takove situaci, bral bych to vsemi deseti - ale hlavne bych to udelal sam). S geeky jsem se kolikrat malem popral kvuli cistote kodu stranek. Oni vzdy - a zcela opravnene - vyhrali:)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).