Hlavní navigace

Názor k článku Jak opravit zadřený motor růstu a inovací v telekomunikacích od thr - Tohle je strašně zobecňující... Já byl například s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2015 14:32

    thr

    Tohle je strašně zobecňující... Já byl například s ADSL (později VDSL) spokojen hodně, výpadků minimum, když jednou nastaly zmatky, tak to podpora řešila rozumně a celkem rychle. Zrušil jsem to po přestěhování v podstatě celkem nerad, spokojen jsem byl.

    Naopak zkušenost s "vesnickou wifi" z oblasti pražského satelitu od příbuzných mám naprosto tragickou, provider silně nezvládá a alternativa přitom prakticky není. A není to jediný podobný případ, o kterém vím. Ta generalizovaná tvrzení, jak je to na vesnicích skvělé, mě rozesmívají - jistěže to někde je dobré, ale ani náhodou ne všude!

    Sám jsem aktuálně u UPC a v hodnocení jsem opatrný. Stálo to nějakou dobu dost zaprd, ale podle všeho to bylo poměrně historickým modemem (připojení jsem "zdědil"), po jeho výměně se to hodně zlepšio, snad to nezakřiknu. Komunikace při totálním výpadku byla poměrně dobrá, ale tam nemám dostatečný počet zkušeností. Vypadá to nicméně poměrně slibně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).