Hlavní navigace

Názor k článku Jak postupovat proti plagiátorům článků na Internetu od Michael Hovorka, šéfredaktor Měšec.cz - Vážený/á MD, vysvětlení je naprosto jednoduché. Články odrážejí výsledky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 7. 2007 21:09

    Michael Hovorka, šéfredaktor Měšec.cz (neregistrovaný)
    Vážený/á MD,

    vysvětlení je naprosto jednoduché. Články odrážejí výsledky průzkumu Synovate, který byl prezentován společností MasterCard na tiskové konferenci, která se konala v úterý, dne 17. července. Z této konference, jak je ostatně vidno, čerpaly shodně všechny Vámi uváděné servery.

    Tudíž Vaše úvahy, že - cituji: "Pravdepodobnost ze vyjdou dva clanky na takovehle tema prakticky ve stejny okamzik se blizi nule :-)" se tak odporují. Je to prakticky to samé, když například na všech televizních stanicích v hlavních zprávách vidíte reportáž na jedno shodné téma.

    Jen bych rád vysvětlil, že náš článek oproti serveru Penize.cz vyšel o den později a to z toho důvodu, že jsme dohledávali ještě dodatečná data, která na tiskové konferenci nezazněla. Navíc registrujeme, že je to téma, které naše čtenáře velmi zajímá, zaznamenali jsme v našich statistikách velmi vysokou návštěvnost tohoto článku, což nás více než těší.

    Jinak jsme velice potěšeni, jak "ostře" sledujete zpravodajské dění na finančních serverech a budeme rádi, když serveru Měšec.cz a i dalším serverům společnosti Internet Info, s.r.o zachováte svou přízeň.

    Příjemný den!

    Michael Hovorka
    šéfredaktor finančního serveru Měšec.cz
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).