Hlavní navigace

Názor k článku Jak přitáhnout k Internetu nové uživatele? od Petr K. - Skvely prispevek, diky! Dovolte reakci: Jestli to chceme nebo nechceme......

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 3. 2001 11:16

    Petr K. (neregistrovaný)
    Skvely prispevek, diky!
    Dovolte reakci:
    Jestli to chceme nebo nechceme... Ja si myslim (a patrim jednoznacne k priznivcum klubovych filmu, nekterych besed na CT2, narocne hudby atd. a k odpurcum Novy a spis televize vubec), ze neni vyber, jestli to bude existovat nebo ne, ale doufejme, ze vzdy budeme mit vyber, jestli to pouzivat (jde o to mit alternativu).
    Ale na druhe strane vznika vyznamny sociologicky problem "informacni chudiny", lidi, ktere informacni spolecnost vydeluje, protoze nestaci na technologii, nemaji na to vstrebavat narocnejsi informaci.
    Cilem by tedy melo byt nabidnout kazdemu to primerene. S jakym vkusem nebo urovni kvality to je jina vec ale je opet svobodou producenta - vzdy nam ovsem zbyva moznost "spolecenskeho tlaku" na zvysovani kvality nebo udrzeni alespon nejakych zakladnich mezi, pokud ovsem pro nej existuje dostatecny konsensus. Jaky mate vliv na "Volejte rediteli..."? Jen to neposlouchat a nanejvys se pokusit nachytat producenty na poruseni zakona.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).