Hlavní navigace

Názor k článku Jak se vyvíjí trh s webhostingem od Lachtan - "..A po prekroceni jiste popularity zacnete mit problemy,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 1. 2002 22:23

    Lachtan (neregistrovaný)
    "..A po prekroceni jiste popularity zacnete mit problemy, protoze uz jste moc narocni a neprinasite defakto zadny uzitek. (repektive ziskany uzitek je mensi nez odpovidajci nakady.) .."
    Tak pod TOTO se mohu jen podepsat. Několik let jsme se serverem hostovali bez problémů a zdarma. Pak přišla výzva změnit flek a bylo velmi obtížné najít nového dobrodince. Jsme neziskovka, nebereme dotace, vše táhneme ze svého a trochy reklamy. Měsíční průtok dat cca 8 GB, cca 3000 sessions/měsíc, cca 30 000 přístupů/měsíc a server (nejen dle návštěvnosti) špičkou v oboru. Bohužel pro objem dat cca 300 MB nemožné kohokoliv přesvědčit - jsme z oboru koní a jezdectví, nic super reklamně zajímavého. Nebýt příznivců serveru s vlastním dobrým strojem, zanedlouho patrně neexistujeme.
    Pro neziskovku s ročním výdělkem kolem 5000,- je opravdu velmi těžké táhnout v dnešní době - byť sebelepší - projekt. Zvláš't pokud k tomu chcete ještě pořádat výukové expozice, pomáhat s realizací mnoha dalších potřebných projektů atp. Nabídka PSA a mnoha jiných nevyhovuje z hlediska spolehlivosti, ostatní jsou "drazí". Pokud mě budete chtít vyvést z omylu, těším se na nové poznatky - upřímně :o)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).