Hlavní navigace

Názor k článku Jak si poradit s duálním zvukem u digitálního vysílání? od Pamětník - Trochu mne Vaše situace udivuje. Předpokládám, že jste...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 1. 2009 10:03

    Pamětník
    Trochu mne Vaše situace udivuje. Předpokládám, že jste tak úspěšný podnikatel, že za Vašimi nesplněnými sny nebude nedostatek prostředků, ale něco jiného. Sice chápu, že sledování pohádky se svým synem a manželkou je tak trochu rodinná "povinost", ale to opravdu nemáte k dispozici nějakou "pracovnu" (ložnici), kde by mohla být TV sestava podle Vašeho gusta a s třeba originálním zvukem? Vždyť těch situací, kdy byste měl potřebu sledovat něco jiného a jinak, nebude zase až tak moc. Možná Vás Vaše pracovní nasazení nutí, ty vzácné chvilky, kdy je celá rodina pospolu, trávit s ní a je to tak správně. Ale Váš malý synek jde asi spát dříve než Vy a pustit si z PVR něco z toho, co byste rád shlédl, by v pozdním večeru neměl být problém.
    Promiňte, že se Vám míchám do rodinných záležitostí, ale když už jste se veřejně svěřil, tak Vám i veřejně "radím". :-))
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).